Boka tid hos psykolog

Välkommen till
Inemotion Psykologi 

Vi förstår att det kan vara en utmaning att ta det första steget och ta kontakt eller boka tid hos en psykolog. Kanske upplever du att det är svårt att veta om du hittat rätt psykolog för dina behov och om det är rätt för dig att välja en privat psykolog. Låt inte din osäkerhet hindra dig. Vi finns här för att hjälpa dig och göra det så smidig som möjligt att ta steget. Har du några frågor eller bekymmer, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att ge dig stöd och någon att prata med om du mår dåligt så att du kan ta kontrollen över ditt liv och ditt välbefinnande. Om du bara tar första steget så hjälper vi dig.

Det är enkelt för dig att ta kontakt eller boka tid hos psykolog oavsett om du vill ses fysiskt eller online. Du behöver ingen remiss. Ring, skicka ett SMS, använd vårt kontaktformulär eller skicka e-post (glöm inte att skicka med ditt telefonnummer). Alla sätt fungerar oavsett om du vill boka din terapi och behandling eller om du bara undrar hur vi kan hjälpa dig i din situation. Du kommer att få svar direkt från psykologen.

Kom igång med din terapi, prata med en legitimerad psykolog.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Välkommen till Villa Ed

Inemotion Psykologi finns hos Villa Ed, Upplands Väsby

Boka psykolog här

076-029 39 75

JB Inemotion Psykologi AB
Edsbyvägen 1, 194 91 Upplands Väsby

Inte redo att kontakta psykolog  ännu? Här kan du ladda ner kontaktuppgifterna så att du lätt kan boka tid vid senare tillfälle. Via knappen laddar du ner ett digitalt vCard (kontaktkort) från Google drive.


Du kan också skanna QR-koden för att lägga till kontaktuppgifter till Inemotion Psykologi direkt i din telefon.

Scanna bilden för kontaktuppgifter

Vid akut behov av psykiatrisk vård

Inemotion Psykologi erbjuder inte tider akut för behandling utan endast behandling på bokade tider. Via länkarna nedan kan du hitta information om vart du ska vända dig om du har ett akut behov av att komma i kontakt med psykiatrisk vård. Vid akut livsfara, ring 112.

1177 – Akut psykiatrisk vård för vuxna i Stockholms län

Region Stockholm – Akut psykiatrisk hjälp